marți, 14 iunie 2011

Primul meu vernisaj foto

Excursia in Istanbul, pentru mine, a fost cu siguranta cea mai deosebita din cele la care am participat alaturi de cei din asociatie, probabil ca si de asta vernisajul inseamna mult pentru mine. Asa ca va astept sa treceti pragul pubului Londophone sa va bucurati si voi de ceea ce am simtit eu la momentul excursiei."Bucurestiul meu drag" va invita intr-o incursiune in Istanbul printr-o expozitie de fotografie. Fotografiile au fost facute in mai 2009 in excursia organizata de asociatie. Chiar daca este un oras total deosebit de Bucuresti ne-am simtit ca acasa.

Va asteptam in perioada 15 iunie - 15 iulie la Londophone Pub sa va delectati cu fotografii din Istanbul.

Vernisajul expozitiei este miercuri, 15 iunie 2011, ora 19 la Londophone Pub, str. Zalomit nr. 2 http://londophone.ro/

Expun:
Alexandru Dinu-Serban
Andrei Birsan
Andrei Vocurek
Andreia Birsan
Antonio Gherdan
Costina Gherasim
Cristian Baluta
Cristian Ivan
Cristina Spirescu
Daniel Vrabioiu
Gabriela Mihaila
Livia Vintila
Lorena Drajneanu
Mihaela Birsan
Mihaela Motaianu
Raluca Otopeanu
Razvan Sabau
Serban Vornicu
Teodor Nicolescu
Viorel Ion


Fotografiile sunt minunat tiparite de AME design (iti multumim Marcel).

AME design este lider de piata de necontestat în ceea ce priveste calitatea imprimarii de mari dimensiuni si mari rezolutii având drept caracteristici lipsa totala a dungilor de imprimare, densitati foarte mari de culoare, gama de culori RGB, lipsa totala a punctului de raster deoarece utilizeaza tehnologia traditionala de printare fotografica DURST LAMBDA (expunere si developare), pe urmatoarele materiale: hârtie mata, lucioasa, metalica si film (duratrans) pentru casete luminoase. Site: www.amedesign.ro


Londophone Pub e loc numai bun de vizitat dupa serviciu. "Un local pe lampi, un loc in care filmele se povestesc".

Situat langa Parcul Cismigiu, vis-a-vis de McDonalds, la demisolul fostului magazin Steaua, Londophone Pub este intim, cu preturi decente. Un pub cu mult lemn si caramida. Londophone se recomanda ca un local mod (http://en.wikipedia.org/wiki/Mod_(subculture)). Daca ati vayut Quadrophenia, stiti despre ce este vorba.

Se asculta: The Who, The Stampletons, The Yardbirds, Klaxons, The MOOoD, LESEB, The Amsterdams, Snails, Kumm, The Hives, The Troggs, Herman's Hermits, The Lambrettas, Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beatles, Joy Division, Sandie Shaw, The Zombies, The Kinks, Dead Weather, Caro Emerald, The Smiths, The Vines, Nirvana, Radiohead, The White Stripes, The Clash, The Jam, Sex Pistols, Franz Ferdinand, Of Montreal, The Cribs, Arctic Monekys, Black Olives, Robin and the Backstabbers, Dave Brubeck, Miles Davis, Dinah Washington, Count Basie, Chet Baker, Julie London, Koop, Yann Tiersen, Coma, Pink Martini, Animal Collective...

"La noi, mai degraba, se vine in zilele saptamanii si duminica, decat in week-end. Probabil, pentru ca e un acasa, care nu e acasa."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu