marți, 3 noiembrie 2009

Well...

Unu:
Zi de sarbatoare! (prima)
La multi, multi ani, David! Sa ai si de acum inainte lumina in suflet, fii bun si imparte-le-o si celor ce o cauta! Multumesc pentru tot ce faceti pentru mine, si nu numai (tie si Anei)! Pe bune!

Doi:
Gura mea a(i)urita merita ceva leucoplast. Dupa cum prevesteam, telefonul meu s-a facut 99,9(9)% doua bucati. Cam urat. Si...

Trei:
Prietenul la nevoie se cunoaste! Multumesc, Andreea, ca ai scos repejor un telefon incarcat sa nu ma inverzesc prea tare de ciuda ca al meu e pa :))
"Mai stii zilele ploioase de toamna cand alergi in centrul vechi al orasului, pe langa ruine, ca sa gasesti poate cea mai buna cafea sa-ti incalzeasca sufletul si sa-ti imbogateasca petrecerile alaturi de prieteni?" Exact asta ni s-a intamplat noua astazi. Ne-am fatzait prin centrul asta vechi si nu numai, pana, in finaaaal, am gasit un loc numa' bun de povesti. Chiar merita.

Patru:

Recunosc, m-a impresionant si pe mine. Mai gandeste-te. Via Stefanut.

Cinci:
Pe de-a-ntregul, azi a fost o zi extraordinara. Si mi-am luat si o floare, colorata zdravan :). Inca nu m-am decis cum sa o botez, dar timp este pentru toate.

Currently listening to: Sophie Zelmani - Going Home (azi am descoperit-o)
S-auzim de bine,
Lorena

2 comentarii: